Breaking: erelid Wieringa doet niets meer voor vereniging

Albert Wieringa (30) heeft aangegeven per direct zijn functies neer te leggen bij reünistenvereniging Victorie Amicitia. Na zich twaalf jaar lang voor een stelletje studenten te hebben ingezet is het nu tijd geworden om te gaan. Acht jaar lang was hij druk met de Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente en toen hij ervoor gezorgd had dat daar alles op rolletje liep, begon hij met het oprichten van een reünistenvereniging. Dit onder het mom van: ‘mocht de VGST ooit kapot gaan, dan kunnen we elkaar gewoon blijven ontmoeten.’ Zo’n sociale jongen is het.

Het oprichten van de reünistenvereniging en nog vele andere zaken binnen de VGST heeft hem in 2014 ook het erelidmaatschap van de VGST opgeleverd. Hierdoor kreeg hij de waardering die hij al jarenlang verdiende. Amice Wieringa is de laatste oprichter die het bestuur van Victorie Amicitia verlaat. Hij wordt opgevolgd door Amice Herm-Jan Aan het Rot.

De nieuwe functieverdeling is als volgt:

Voorzitter: J.P. Ophoff (2009)
Secretaris: H.J. aan het Rot (2012)
Penningmeester: T. Dubbink (2008)

Wij zijn amice Wieringa zeer dankbaar voor alles wat hij voor de reünistenvereniging heeft betekend. Hij was een zeer innovatieve jongen die er altijd voor zorgde dat alles nog beter werd dan dat het al was.

Geschreven door Am. Dubbink | Er zijn nog geen reacties

Geef uw reactie op dit bericht