BREAKING: Amice Ophoff stopt als bestuurder van Victorie Amicitia

Na zich drie jaar ingezet te hebben voor de reĆ¼nistenvereniging stopt amice J.P. Ophoff als bestuurder. De olim-abactis heeft besloten dat het nu toch echt tijd wordt om de VGST en Victorie Amicitia achter zich te laten en met twee benen het burgerleven in te stappen. In de afgelopen drie jaar heeft hij de eervolle functies van penningmeester, voorzitter en secretaris mogen bekleden. Amice Ophoff, die zijn hele studentenleven trotse bewoner is geweest van De Boom, wordt opgevolgd door amice Lassche.

Het bestuur van Victorie Amicitia voor het jaar 2018-2019 zal bestaan uit:
Voorzitter: P.M. Gunnink (2013)
Secretaris: W. Lassche (2014)
Penningmeester: H.J. aan het Rot (2012)

We willen amice Ophoff bedanken voor het werk dat hij heeft verricht. Zijn kritische blik en enthousiasme zijn van grote waarde geweest voor Victorie Amicitia in de afgelopen jaren. Ook zijn schaterlach zal gemist worden op de bestuursvergaderingen. Gelukkig betekent dit niet dat we amice Ophoff nooit meer zullen zien, er zullen nog vele momenten komen waarop u kunt genieten van een lekkere sigaar samen met deze goedlachse amice. Een mooie gelegenheid om hem wellicht te ontmoeten is deĀ reĆ¼nistenborrelĀ op 26 oktober in Utrecht.

Geschreven door Am. Gunnink | Er zijn nog geen reacties

Geef uw reactie op dit bericht