📅 1 November 2019 : VGST-reünie ZER00S

Was je VGST-lid in 2000-2009 of heb je iets met VGST’ers uit die tijd? Of gewoon zin in een VGST-borrel? Kom dan naar de ZER00S-reünie! Ga samen met je jaargroep eten in de stad en ontmoet daarna iedereen op de sooslocatie van de VGSU. Het maakt niet uit of je lid, oud-lid of reünist bent. Victorie Amicitia!

📅 Vrijdagavond 1 november 2019
🕘 Borrel vanaf 20:30
🏠 Werfkelder Oudegracht 32 (beneden), Utrecht
💶 Geen contant geld nodig (streeplijst)

LET OP: De ingang van de werfkelder is beneden. Het pand heeft 2 ingangen, wij hebben de ingang beneden aan de werf (trap naar beneden vanaf de Jacobibrug). Ik plak een duidelijk ZER00S/VGST A4’tje op de deur zodat je direct ziet waar het is.

Meer info op ZER00S.nl

Geschreven door Am. Wieringa | Er zijn nog geen reacties

Geef uw reactie op dit bericht