ACHTUNG: EXTRA INCASSO FEBRUARI

Via Didier Weemaels, Unsplash

In Augustus hebben we u geïnformeerd* over het aanpassen van het incassomoment van de reünistencontributie (Bijgevoegd bij uitnodiging Jaarvergadering VGST).

Voor de zekerheid een herinnering daaraan. De contributie wordt deze week afgeschreven.

Waarom is er een extra incasso dit jaar?

Nu innen we de contributie pas ná een jaar. We geven dus elk jaar geld uit van het jaar daarvoor.

> Bent u dit jaar voor het eerst reünist en wordt er toch twee keer bij u afgeschreven? Laat het dan even weten via info@victorieamicitia.nl of laat een reactie achter. Dan gaan we dat fixen.

> Hebt u andere vragen en/of opmerkingen? Laat het dan ook alstublieft weten via info@victorieamicitia.nl of laat een reactie achter.

* “In de huidige situatie wordt de contributie in september geïnd voor het afgelopen jaar. We willen de contributie aan het begin van het jaar gaan innen. Omdat we niet direct het dubbele bedrag willen incasseren, wordt er in februari een extra incasso uitgevoerd, waarin we de contributie voor komend jaar incasseren. In september 2016 wordt de contributie voor het dan volgende jaar geïncasseerd, waarmee we dus in een ritme zijn gekomen waarin we de contributie aan het begin van het jaar incasseren.” (Uit bijlage uitnodiging Jaarvergadering)

Geschreven door Am. Wieringa | Er zijn nog geen reacties

Geef uw reactie op dit bericht